Top 3 modele de BARBA în 2021

barba 2021

Bărbile sunt un accesoriu masculin, mereu în tendințe, versatil și adaptabil pentru orice bărbat. Nu doar că schimbă forma feței dar și protejează pielea de frig și vânt, în timp ce o mențin hidratată și previn efectele îmbătrânirii. Iata deci, topul celor 3 modele de BARBA în 2021:

1. Barba în stilul Van Dyke

Barba în stilul Van Dyke a trecut proba timpului, și a revenit în tendințe în anul 2021. Aceasta este potrivită pentru bărbații ce își doresc un aspect curat și bine definit. 

Stilul de barbă Van Dyke constă în păstrarea obrajilor complet netezi și lipsiți de păr, în timp ce atenția este îndreptată spre o mustață ascuțită și un cioc separate și deconectate la colțuri.

Pentru acest model de barbă trebui să fii atent la îngrijire, părul de pe obraji trebuie tuns scurt iar barba și mustața trebuie îngrijite cel puțin o dată pe săptămână.

barba 2021

2. Barba în stilul Fade

Barba în stilul Fade este perfectă pentru bărbații ce își doresc un look cu care să iasă în evidență. 

Atât barba cât și tunsoarea în stil Fade vor fi foarte populare în 2021. Barba în stil Fade se obține prin conturarea unei linii simetrice pe obraz, ce se pierde ușor către bărbie.

Acest model de barbă se remarcă prin aspectul ordonat și proaspăt. Deci amatorii acestui stil trebuie să acorde atenție constantă îngrijirii bărbii.

barba 2021

3. Beardstache

Beardstache este o combinație între o barbă scurtă și o mustață mai lungă. Acest tip de barbă se potrivește bărbaților cu o constituție solidă, și o față ovală ori pătrată. 

În cazul în care ai o bărbie proeminentă, acest stil de barbă o poate ascunde. Întreținerea trebuie făcută o dată la două săptămâni pentru a evita obținerea unui aspect neglijent.

barba 2021

Dar, să nu-i uitam și pe băietii corporatiști, cu barba tunsa la un singur număr:

barba 2021

Cam acesta este topul celor 3 modele de BARBA pentru 2021, modele de barbă ce se vor afla în trend în acest an. Așteptăm întrebările și sugestiile voastre în comentarii. 

Dacă ești interesat în produse de styling pentru barbă, le poți cumpăra și testa în oricare dintre locațiile noastre.

(Sursa)

Citește și despre: TOP FRIZURI SI TUNSORI PENTRU BARBATI IN 2021

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd