Cum ajung la Atelierul de Tuns?

Locatia 1Str. Aurel Vlaicu nr. 76, Sector 2, Bucuresti, chiar la intersectia cu str. Mihai Eminescu.

Locatia 2Aleea Alexandru nr. 9, Sector 1, Bucuresti, corpul de cladire din spatele curtii.

Locatia 3: Sos. Stefan cel Mare nr. 232, Sector 2, Bucuresti.

Programul de Lucru: L-S: 09-21 si D: 09-17

Cum fac o programare?

Pentru programari accesati PROGRAMEAZA-TE AICI! online 24 din 24.

Cum pot sa cer o informatie extra?

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne lasati un mesaj pe pagina noastra de Facebook sau sa ne trimiteti un e-mail la: contact[@]atelieruldetuns.ro.

Cum pot modifica un serviciu ales?

Pentru modificari, puteti sa cereti direct la locatie cand ajungeti.

Cum pot anula/reprograma o rezervare?

Pentru anulari/ reprogramari va rugam sa folositi link-urile din e-mailurile primite cu programarea respectiva.

Cum pot sa aleg un anumit frizer?

Sistemul de programari ADT este un sistem nenominal ce ofera avantaje precum timpul de asteptare redus pana la programare, independenta clientului, personalizarea obiectiva. De asemenea, sistemul nostru stie de fiecare data cum vrei sa fii tuns, care sunt detaliile pe care le-ai cerut. Indiferent de frizerul la care nimeresti, toti vor respecata ultima tunsoare facuta la noi. In felul acesta, te poti tunde cand doresti fara sa mai astepti dupa un anumit frizer. Speram ca aceste beneficii sa rasplateasca increderea acordata. Lucram zilnic la satisfacerea clientilor nostri, asadar poti sa faci un test daca nu ne crezi. 🙂

De ce nu ma lasa sa fac o noua programare?

Se pot face doua programari pentru un singur cont de client pe zi. Pentru alte programari, este nevoie de un cont nou sau sa treaca 24h.

As vrea sa fac telefonic o programare?

Programarile se fac online, 24 din 24, simplu si rapid va puteti alege ziua, ora, locatia, serviciile dorite. Fara sa astepti la telefon, fara neintelegeri sau alte probleme.

Reguli de Organizare:

* in cazul in care se intarzie mai mult de 10 minute, ne asumam dreptul de a anula programarea dumneavoastra, din respect pentru urmatorul client.

* toate feedback-urile, pozitive sau negative, sunt primite si pastrate pentru o analiza amanuntita. Cu cat invatam mai mult din experientele si nevoile voastre, cu atat va putem servi mai bine. Va multumim ca ne ajutati sa dezvoltam servicii de frizerie de inalta calitate.