TOP FRIZURI SI TUNSORI pentru Barbati in 2021

Salutare, baieti! A sosit timpul pentru cel mai asteptat articol din fiecare an si anume, Frizuri Barbatesti pentru 2021. Vor ramane si frizuri din 2020 insa ne vom axa pe cele din trend, din 2021. De obicei, cele vechi au un aspect de aranjare putin diferit, si din cauza noilor produse de styling ce apar odata cu trecerea timpului.

Incercam ca de fiecare data, sa cuprindem o gama cat mai larga de exemple, pentru cele mai importante tipuri de par si frizuri.

Va puteti uita atent la fiecare exemplu, ca sa puteti alege o varianta de urmat. Atentie la textura, lungime, tipul de par, culoarea si stilurile moderne, clasice, sociale, casual. Toate acestea sa fie corelate cu stilul si gustul fiecaruia, stilul personal si modul in care aceastea aduc incredere si stare de bine.

Asadar, sa incepem TOPUL CELOR MAI BUNE FRIZURI SI TUNSORI pentru Barbati in 2021:

SLICKED BACK UNDERCUT

Aceasta frizura este deja consacrata, are cativa ani buni de cand a aparut printre alegerile baietilor, ea a fost chiar prezenta si in secolul trecut. Este masculina, indrazneata, este nevoie de ceva timp ca sa fie realizata, 6-12 luni, si de produse de styling pentru aranjare, cum ar fi pomada de par. Iata mai jos un exemplu:

tunsoare pentru barbati

LONG COMB OVER

Comb Comb Over este o alta frizura clasica care nu mai are nevoie de multe explicatii. Este cunoscuta si faimoasa. Ea poate fi modernizata prin combinatia cu tatuajele de pe corp. Iata cateva exemple:

tunsoare pentru barbati
tunsoare pentru barbati

MEDIUM SIDE SWEPT

Aceasta tunsoare se apropie de varianta comuna, adica scurt pe laterale si in top parul lasat putin mai lung. O tunsoare de iarna, utila pentru tinutele de zi casual saucele de seara, clasice. Din aceasta cauza, este o tunsoare cautata de marea majoritate a barbatilor.

tunsoare pentru barbati

SHORT TEXTURED HAIRCUT

Tunsoarea scurta texturata este cea mai moderna, in trend, pentru acest an 2021. Aceasta tendinta continua inca din 2020. In top, parul este scurt si filat, aranjat si cu ajutorul produselor de styling, caci fara ele, aspectul ar fi… Iar pe laterale, un fade din zero mic, maximum nr. 1. Unii baieti aleg si acest tip de breton taiat.

tunsoare pentru barbati
tunsoare pentru barbati

CUT WITH TEXTURIZED SIDE FRINGE

Fiti atenti, baieti! Si acest tip de tunsoare este la mare cautare pentru 2021. Are impact vizual, se potriveste multor tinute vestimentare si capteaza multe priviri. Cei care adora parul mai lung si lasat intr-o parte, se pot inspira cu aceasta ocazie.

tunsoare pentru barbati
tunsoare pentru barbati
tunsoare pentru barbati

DISCONNECTED TUBE

Frizurile vin si pleaca, si de obicei se schimba cateva efecte pentru a moderniza ceea ce s-a mai purtat. Asa si la aceasta tunsoare, clasica cumva, motul de sus nu este aranjat cu pieptene des ci cu unul cu dinti rari. Si aceasta frizura intra in topul celor mai cerute frizuri din 2021.

tunsoare pentru barbati

CURLED MEDIUM HAIR

Aceasta tunsoare este foarte interesanta si potrivita pentru cei cu parul cret sau ondulat, care isi lasa si parul mai lung sa creasca. Aici foarte mult conteaza si aranjarea parului. Fixativul ajuta destul de mult. Si uscarea parului in prima faza in asa fel incat parul sa fie dat spre spate.

tunsoare pentru barbati
tunsoare pentru barbati

TOP FRIZURI SI TUNSORI pentru Barbati in 2021 – acesta este noul trend pentru acest an. Daca aveti intrebari sau sugestii, va rugam sa le scrieti in comentariu. Pentru produsele de styling, le puteti cumpara din orice locatie, ba chiar le si puteti testa inainte. Ramane sa ne vedem la un tuns, dupa ce alegeti o tunsoare pentru un nou look.

(SURSA)

Citeste si despre: pudra de volum, ideala pentru frizuri.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd