tuns bucuresti

Cel mai bun tuns din Bucureşti la Atelierul de Tuns. Iata care sunt standardele oferite:

  • ne onoram intotdeauna fiecare client intrat in frizerie.
  • stim de fiecare data cum iti doresti sa fii tuns si te asteptam cu aceeasi muzica ambientala.
  • ne spalam intotdeauna pe maini inainte sa incepem treaba.
  • dezinfectam toate ustensilele in fata ta ca sa fim siguri ca totul este ok.
  • iti prezentam de fiecare data produsele de styling folosite.
  • facem o ultima verificare inainte de aranjare.
  • va uram de bine si va reasteptam! 🙂

Atelierul de Tuns este pregătit să vă ofere cea mai bună experienţă a tunsului! Concurăm pentru titlul neoficial de “cea mai bună frizerie din Capitală şi asta se datorează în principal procedurilor foarte stricte pe care le urmăm.

tuns bucuresti

Programări rapide, online

Experienţa specială de la Atelierul de Tuns începe încă de la programare. Credem foarte mult în mediul online, considerăm că e foarte important confortul clienţilor noştri, astfel că programările se pot face 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pe siteul Atelierului de Tuns. Sistemul informatic preia cererea şi face rezervarea locului, fără să existe posibilitatea unor programări dublate. Este promisiunea noastră faţă de clienţi, promisiune pe care o respectăm de fiecare dată.

Ustensile de calitate

De asemenea, produsele şi ustensilele pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate, folosite la nivel internaţional în cele mai mari saloane şi frizerii.

Reţeta ‘ATELIERUL DE TUNS’

Tunsul pentru bărbaţi este singurul domeniu în care suntem specializaţi şi avem două variante disponibile tuturor clieniţilor. Prima variantă este “ATELIERUL DE TUNS” – o reteta de tuns dezvoltata in cadrul Atelierului, o reţetă personalizată pentru fiecare client in parte, clasică, cu un aspect proaspăt şi în care părul este orientat uşor într-o parte. A doua variantă este tunsul la cerere, un tuns pe care îl realizăm în funcţie de preferinţele clienţilor noştri. Putem realiza orice tip de tunsoare şi suntem bucuroşi să oferim consultanţă clienţilor nehotărâţi.

Beneficiile ofertei noastre:

100% din timpul nostru tundem doar barbati

avem o reteta proprie de tuns- Reteta Atelierului de Tuns

oferim aceeasi calitate la fiecare tuns – chiar ne puteti testa!

Programare online chiar aici