FRIZURI PENTRU BARBATI IN FUNCTIE DE FORMA FETEI

FRIZURI PENTRU BARBATI

FRIZURI PENTRU BARBATI IN FUNCTIE DE FORMA FETEI – chiar daca nu este un capat de tara, faptul ca ai nimerit o frizura mai putin potrivita pentru forma fetei tale, totusi poti face ceva in acest sens. Ce anume? Incearca sa intelegi cum sau care ar fi tunsoarea potrivita pentru forma fetei tale.

Unora li se potriveste aproape orice, dar sunt exceptii. ๐Ÿ™‚ Pentru ceilalati, exista cateva forme de fete pe care le putem studia ca sa stim ce sa facem ๐Ÿ˜‰

Cum stii care este forma fetei tale?

Principalele forme de fata sunt:

  • Patratoasa
  • Rotunda
  • Ovala
  • Alungita
  • Diamant
  • Triunghiulara

Incearca sa gasesti care din formele de mai sus se potriveste cel mai bine cu fata ta. Eventual, poti ruga pe cineva sa te ajute. Apoi, putem sa trecem la ce recomandari de tunsori exista pentru fiecare forma de fata in parte.

Recomandari pentru o fata patratoasa:

FRIZURI PENTRU BARBATI - patratoasa

O tunosare scurta si simpla se potriveste cel mai bine cu aceasta forma de fata. Bretonul sa fie musai orientat intr-o parte. Produsele de styling de asemenea ajuta foarte mult. Pentru o tunsoare cat mai scurt si cat mai simpla, ceara mata este castigatoare. ๐Ÿ˜‰ Conturul sa fie mereu proaspat facut. Se poate purta si cu barba scurta si bine conturata (cu shaverul).

Recomandari pentru o fata rotunda:

FRIZURI PENTRU BARBATI - rotunda

Idee aici ar fi sa alungim cumva fata. Sa ajungem la o forma mai ovala. Putem deci incerca o tunsoare cu parul dat pe spate sau ceva cu bretonul ridicat in orice caz. O barba ascutita sau un cioc lasat, de asemenea ar ajuta foarte mult. In unele frizuri, fixativul va fi prietenul tau. ๐Ÿ˜‰

Recomandari pentru o fata ovala:

FRIZURI PENTRU BARBATI - ovala

La aceasta forma de fata se potriveste aproape orice tunsoare si frizura. Evident, atat timp cat nu se forteaza norocul :)) Insa, incearca o frizura fara breton, caci un breton ar rotunji prea mult forma fetei.

Recomandari pentru o fata alungita:

FRIZURI PENTRU BARBATI - alungita

Aici, incearca sa folosesti tunsori care nu alungesc si mai mult forma fetei tale. Deci, mai mult volum pe laterale sau daca s-a luat mai scurt pe laterale, sa fie scurt si in partea superioara. Ceva clasic, cu bretonul scurt, orientat intr-o parte merge de minune.

Recomandari pentru o fata in forma de diamant:

FRIZURI PENTRU BARBATI - diamant

In aceasta situatie, este nevoie de mai putin volum in partea superioara si mai mult in zona inferioara, pentru a balansa diferenta. Pentru asta, o barba ar rezolva situatia. Dar daca nu este posibil, atunci sa se opteze pentru o tunsoare fara prea mult volum. Un produs de styling ar ajuta foarte mult pentru ca ar tine parul lipit, pe forma capului.

Recomandari pentru o fata triunghiulara:

FRIZURI PENTRU BARBATI - triunghiulara

Exact invers fata de forma diamant, adica barba scurta sau barbierita iar tunsoarea sa fie cu volum. Parul lasat mai lung, eventual sa fie folosita pudra de volum ca produs de styling.

Daca simti nevoia unor detalii suplimentare, scrie-ne aici sau incearca sa vii pana la noi, in oricare dintre locatii.

SURSA

Programeaza-te Aici

CE PARERE AI?

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd