Care sunt cele mai apreciate modele de barba in anul 2023

In ultimii ani, barba a devenit nu doar un accesoriu preferat de foarte multi barbati din intreaga lume, ci si un simbol al masculinitatii. Daca in perioada anilor ’80 a circulat un trend conform caruia tenul trebuia sa fie perfect barbierit in fiecare zi, iata ca astazi barba a reusit sa isi castige un loc important in preferintele tuturor barbatilor. Asadar, sunt numeroase variante de look din care sa poti alege, in asa fel incat sa fii mereu privit cu admiratie, insa exista modele de barba foarte celebre în anul 2023, cu care nu vei avea cum sa dai gres.

sursa foto: www.thebeardstruggle.com

Barba Stubble

Barbatii cu fata ovala sau patrata pot opta pentru o barba Stubble, care iti va pune in valoare maxilarul si iti va oferi un aspect matur. Acest stil isi are radacinile in anii ’80, iar cei care isi doresc sa adopte acest model de barba trebuie sa se pregateasca de cateva zile in care nu ar trebui sa se barbiereasca deloc. Retine ca acest model de barba este unul dintre cele care necesita o intretinere constanta pentru a arata bine.

sursa foto: www.menshaircuts.com

Goatee

Daca ai o personalitate mai boema si daca nu te incadrezi in anumiti parametri sociali, atunci stilul Goatee este, cu siguranta, o optiune foarte buna pentru tine. Acesta este o versiune a ciocului, fara mustata sau cu mustata mai scurta si a fost in trend la mijlocul anilor ’90. Fiind un model subtil, care arata bine pe aproape oricine, se numara si astazi printre preferatele barbatilor.

sursa foto: www.menshealth.com

Beardstache

O imbinare perfecta intre elemente diferite, care iti va oferi un aspect trendy si in acelasi timp jucaus este stilul beardstache. Aceasta alternativa este considerata un hibrid intre barba stubble si full beard si este unul dintre modele populare de barba in 2023.

sursa foto: www.menshaircuts.com

Short Beard

Modelul short beard este unul dintre cele mai in voga stiluri de barba si asta pentru ca are un farmec atemportal, oferindu-ti in acelasi timp un aspect modern. De altfel, daca vrei sa te asiguri ca atragi atentia tuturor, cu siguranta, short beard este cea mai buna varianta pentru care poti opta, in special avand in vedere faptul ca exista multe studii care demonstreaza ca doamnele si domnisoarele sunt mult mai atrase de acest stil de barba. Cu un asemenea look alegi practic o varianta mai blanda a barbii pline, mentinand in continuare senzatia de masculinitate.

sursa foto: www.menshaircuts.com

Full Beard

Desi nu stim cu exactitate care sunt radacinile acestui model de barba, exista suficient de multe exemple care l-au preferat. Asadar, barba full este, fara indoiala, un model care a trecut testele timpului si care te va ajuta sa intorci foarte multe priviri in jurul tau. Daca vei privi din aceasta perspectiva, vei fi nevoit sa te intorci in timp, tocmai pe vremea grecilor antici si vei continua prin zilele lui Moise, ale lui Leonardo da Vinci, Charles Darwin, ajungand chiar si la Lev Tolstoi si la o multime de alti artisti consacrati.

Desi este un model de barba despre care se presupune ca ar trebui sa fie purtata de barbatii mai in varsta, stilul full beard este adesea adoptat de cei care isi doresc sa transmita maturitate, stabilitate si siguranta. Daca doresti sa faci o programare, da click pe butonul de mai jos: 👇

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd