TOP 5 FRIZURI SI TUNSORI BARBATESTI PENTRU 2020

Frizura ta face diferenta. Iata care sunt cele mai cautate frizuri si tunsori pentru 2020!

De la tunsori simple si scurte la cele pompadur sau cu par lung si dat spre spate, astazi exista nenumarate optiuni, tunsori, produse de styling, accesorii pentru barbati. Depinde doar de tine, ce si cum alegi. Intr-adevar, uneori pare destul de dificil insa aici te poti ajuta de noi. 😉

Asadar, iti prezentam 10 poze cu cele mai cerute si apreciate frizuri din acest inceput de an 2020.

Cele mai bune frizuri barbatesti in 2020

Fade inalt cu pompadur lung

Ca sa ajungi la aceasta frizura este nevoie de circa 6 luni de zile de asteptare, pe laterale se ia cu numarul 2 sau 3 in fade sau undercut. Parul il aranjezi cu o pomada de calitate sau chiar si ceara mata.

Quiff – parul dat spre spate

TOP 5 FRIZURI SI TUNSORI BARBATESTI PENTRU 2020

Pentru aceasta frizura este nevoie de un par mai lung, bretonul care sa fie atat de lung incat sa ajunga pana la crestet. Pe laterale, poti sa fii luat cu zero sau numerele 2 sau 3. Foloseste o ceara mata, iar pentru o textura mai naturala, te poti folosi de degete.

Line Haircuts – frizuri cu design line

Frizurile cu design line sunt cele mai cerute frizuri din acest moment. Frizura aceasta combina un fel de quiff scurt cu un fade inalt si linii de design line.

Buzz Fade

TOP 5 FRIZURI SI TUNSORI BARBATESTI PENTRU 2020

Buzz-ul pierdut este popular pentru ca necesita putina atentie din partea celor care il aleg. Efort putin, imagine rezolvata, cum s-ar spune. De asemenea, are si un aspect destul de calsic si formal.

Spiky Hair – parul tepos

Parul tepos, revine incet incet la moda. 🙂 Ca sa stilizezi parul in felul acesta, ai nevoie de produse de styling cu sustinere puternica si aspect mat, si de un fixativ.

Cam acesta este trendul pentru 2020, in materie de frizuri si tunsori barbatesti, speram ca te-am putut ajuta cu acest articol iar daca simti nevoia unor detalii suplimentare, scrie-ne aici sau incearca sa vii pana la noi, in oricare dintre locatii. 🙂

SURSA 1, SURSA 2

TU CE PARERE AI?

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd