Tipuri de tunsori Fade

Tunsul cu fade este cel mai usor mod de a te tunde scurt pe laterale si la spate. Se potriveste foarte bine cu orice tip de aranjare a parului si la orice tip de lungime. Barberii folosesc masinile de tuns cu gratare ca sa faca o trecere cat mai fina, fara linii sau alte imperfectiuni.

Desi sunt foarte mult tipuri de fade, noi le-am ales pe cele mai cerute de la noi – high fade, fade mediu sau low fade.

Dar e bine sa vedeti cateva exemple din fiecare, apoi puteti decide mai usor ce alegeti. Iata mai jos:

LOW FADE

Se potriveste cel mai bine corporatistilor, sau zona profesionala formala, pentru ca mentine un aspect business dar in acelasi timp modern si versatil. Partea de sus poate fi lasata chiar si putin mai mare, iar modul de aranjare poate fi ales in functie de contextul in care te afli. Mai cuminte cand esti la job, iar seara poti incerca ceva original.

FADE MEDIU

Cel mai bun fade pe care ti-l poti face este cel mediu pentru ca se potriveste tuturor cerintelor. Poate fi folosit si cu par mai lung. Ideea e ca se vede cel mai bine. 🙂

HIGH FADE

De obicei, se potriveste cel mai mult frizurilor scurte, cu par scurt. Insa nu este o regula de baza. Iata, noi am gasit mai jos un exemplu cu un par mediu si breton mai lung. Contrastul este mare si puternic. De la zero mic la un par cu lungime medie. Produsele de styling fac diferenta. Daca 70% din tuns este realizat, cele 30% procente ramase se duc la produse. Un tuns bine realizat este completat intotdeauna de un produs de styling.

Dupa cum at vazut, toate au un element comun, si anume marimea zero sau cum spunem noi, Zero Mic. Aceasta marime ofera cel mai bun contrast. Evident, se poate alege si o marime mai mare insa efectul se va micsora. 😉

Iata, un video scurt, despre cum se realizaeaza un fade:

Te asteptam pe la noi, ne poti intreba orice legat despre ce anume ti se potriveste, chiar ne face placere sa vorbim despre acest subiect care este in voga.

(Sursa + Atelierul de Tuns)

Citeste si despre: cum sa iti alegi tunosarea in functie de forma fetei

Click Aici Pentru Programare

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd