5 Tipsuri Tuns: bine de stiut!

5 Tipsuri Tuns:

  1. Cand te duci la frizerie pentru un tuns, opteaza pentru un tuns cu spalat. Spalatul parului influenteaza calitatea rezultatului final. Pentru ca firele de par se vor aseza corect dupa spalat si uscat. Daca nu te speli, exista posibilitatea sa ramai cu valuri de par pe care frizzerul nu le poate observa. Dupa spalat, firele rebele de asemenea, vor fi evidentiate si corectate/ ajustate dupa caz.
  2. Roaga frizerul sa-ti arate un produs de styling pe care nu l-ai folosit. Cine stie, poate descoperi ceva nou, ceva mai bun decat ceea ce foloseai. Produsele de styling evolueaza de la an la an. Pentru ca ca oamenii cer produse de styling care nu incarca parul, care se pot indeparta usor cu apa, s.a.
  3. Tunsul regulat- un tuns la 3 saptamani este suficient pentru orice barbat. Barba ar trebui facuta la cel mult 2 sapatamani. Daca iti faci barba, poti cere frizerului sa-ti faca tot conturul (pentru ca va oferi o nota fresh tunsorii de acum 2 saptamani).  😉
  4. Din cand in cand, poti opta pentru un masaj capilar. Acesta are un rol linistitor, ajuta scalpul pentru ca-l vascularizeaza, iar  firele de par devin tot mai puternice.
  5. Cumparati o ustensila de par de baza, o perie. Cu aceasta usetnsila poti acoperi o gama larga de frizuri.

 

Articolul “5 Tipsuri Tuns” va va ajuta cu siguranta sa imbunatatiti rezultatul fiecarei sesiuni de tuns. Spor si actiune!

tipsuri tuns

 

foto via

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd