Noul concept “Atelierul de Tuns” e acum şi mai accesibil!

slide-sedii-noi

În ultimele luni am adunat foarte mult feedback de la clienţii noştri, aşa că am început un proces de transformare a Atelierului de Tuns.

Avem un nou concept ce ne va ajuta să ducem la următorul nivel experienţa pe care v-o oferim. În plus, ne-am întors în zona Piaţa Romană, cu frizeria de pe strada Aurel Vlaicu, nr. 76.

Pentru ca procesul să fie complet, începând cu 1 decembrie ne găsiţi şi în zona Piaţa Victoriei, pe Aleea Alexandru nr. 9. Un spaţiu mult mai accesibil, atât pentru cei care preferă transportul în comun, cât şi pentru cei care vin cu maşina personală. De la staţia de metrou Piaţa Victoriei sunt doar 4 minute de mers pe jos, iar zona respectivă e destul de generoasă cu locurile de parcare, ţinând cont de poziţionare.

Acest Atelier îi va lua locul celui de pe strada Puţul lui Zamfir, începând cu 1 ianuarie 2018. Pentru că ştim că aţi apreciat tranziţia lină pe care am făcut-o în cazul mutării de pe Intrarea Camil Petrescu, am decis să avem aceeaşi abordare.

Prin urmare, până la 1 ianuarie 2018, cele 4 frizerii Atelierul de Tuns vor funcţiona în paralel la următoarele adrese:

Locaţia 1: Intrarea Camil Petrescu, nr.1
Locaţia 2: Str. Puţul lui Zamfir, nr. 26
Locaţia 3: Str. Aurel Vlaicu, nr. 76 zona Piata Romană
Locaţia 4: Aleea Alexandru nr. 9, zona Piaţa Victoriei

De la 1 ianuarie locaţiile 1 şi 2 se vor închide, iar locaţiile 3 şi 4 le vor lua locul. În felul ăsta tranziţia va fi cât mai simplă şi veţi avea timp să vă acomodaţi cu noile adrese.

Sistemul de programări, preţurile şi calitatea tunsorilor noastre rămân neschimbate, aşa că vă aşteptăm!

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd