Frizerie Barbati – Atelierul de Tuns la Bucur Obor

Frizerie Barbati – Atelierul de Tuns la Bucur Obor

Am deschis de curand o noua locatie in zona Bucur Obor, pe Sos. Stefan cel Mare 232, bl 47, foarte aproape de metrou. Este o locatie micuta, cocheta si credem ca o sa va placa foarte mult.

Daca esti in cautare de o noua frizerie, esti bine venit la noi, pentru ca suntem foarte aproape de cartierele Colentina, D-na Ghica, Mosilor, Muncii, Mihai Bravu, Stefan cel Mare, Lizeanu.

Ce avantaje iti oferim: 

  1. Suntem foarte aproape de metrou, tramvai, troleibuz, la circa 2 min. de mers pe jos.
  2. Suntem singura frizerie din oras care utilizeaza un sistem nenominal de frizerie. Indiferent de frizerul la care te tunzi, vei primi acelasi tuns ca si data trecuta. Asadar, nu trebuie sa-ti faci griji nici pentru urmatorul tuns, pentru ca toate detaliile au fost memorate in sistemul nostru si te asiguram ca vei primi acelasi tratament, aceeasi calitate indiferent de frizer. 🙂
  3. Suntem rapizi si respectam timpii de programare, de aceea eliminam timpii de asteptare. Clientii nostru nu asteapta dupa noi, ci invers, noi ii asteptam pe ei.
  4. Suntem cea mai buna alegere pentru cei care locuiesc sau vin la serviciu in zonele: Colentina, D-na Ghica, Mosilor, Muncii, Mihai Bravu, Stefan cel Mare, Lizeanu.

Te asteptam pe la noi, incearca aici  sistemul nostru de programari!

De asemenea, daca ti se potriveste mai mult una din celelalate locatii: Locatia 1 – Str. Aurel Vlaicu 76 (zona Piata Romana) sau Locatia 2- Aleea Alexandru 9 (zona Piata Victoriei).

 

Harta cu locatia 3 -frizerie barbati Bucur Obor:

frizerie barbati Bucur Obor

 

LIKE daca ti-a placut  si  SHARE ca sa afle si altii! 🙂

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd