Cum tundem la Atelier?

Ori de câte ori discutăm despre coafuri, ne reamintim mereu că tundem diferit. Dar ce înseamnă cu adevărat aceste tehnici de hairstyling și de ce le folosim?

 1. Tehnica Point Cut:
  Folosită în proporție covârșitoare de 90%, această tehnică nu presupune tăierea părului în linie dreaptă, cu excepția unui singur caz. Pentru a-i conferi părului o mișcare naturală, este necesar să fie tuns în stilul Point Cut. Prin aplicarea acestor tehnici, tăierea devine naturală, evitând linia dreaptă. Testele au arătat că această metodă încetinește creșterea părului în comparație cu tăierea dreaptă.
 2. Tehnica Deep Point Cut:
  Această tehnică implică tăierea părului la un unghi de 90 de grade, pătrunzând adânc în șuvița de păr. Prin subțierea șuviței de păr folosind această tehnică, se obține un aspect mai ușor și mai natural. Este de ajutor în cazul părului care este greu de controlat, conferindu-i stabilitate și ușurință. Astfel, părul nu va mai fi greu și va avea un aspect mai natural, fiind subțiat spre vârfuri.
 3. Tehnica Slice Cut:
  Această tehnică este adesea folosită pentru părul de lungime medie sau lung, în cazul căruia se evită folosirea mașinii de tuns. Este preferată celor care doresc o tunsoare clasică, păstrând în același timp lungimea. De asemenea, este ideală pentru cei care își poartă părul pe frunte sau pe o parte.
 4. Taietura pe Drept:
  Majoritatea frizerilor folosesc exclusiv această tehnică, ceea ce considerăm a fi greșit. Deoarece nimic nu este static, totul este în mișcare, tăietura pe drept nu oferă părului acea mișcare naturală și creează linii vizibile. În schimb, o folosim doar pentru părul creț și rar pentru a-i conferi greutate.

Tunsul corect aduce avantaje evidente încă din a doua zi:

● Beneficiați de sfaturi personalizate de la frizerii noștri, special pregătiți pentru a alege stilul potrivit fizionomiei tale.

Cu tehnici moderne de tuns, părul se așează perfect fără a fi nevoie să fie ud.

● Economisiți timp și energie în fiecare dimineață. Iar schimbarea de look vă va face să vă simțiți mai încrezători și mai apreciați de cei din jur.

Buton Personalizat

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd