Cum sa-mi aleg frizura? Cum sa ma tund?

Cum sa-mi aleg frizura? Cum sa ma tund?

Primim des aceste intrebari din partea clientilor. Ele apar atunci cand se cauta o schimbare. O schimbare care sa aduca prospetime, ba chiar si unele beneficii.

In aceasta directie, propunem impartirea in 3 categorii principale de orientare: profesionalul, relationalul si categoria sanatatii. In functie de aceste 3 categorii, vom incerca sa gasim cele mai bune raspunsuri:

  1. Pentru zona profesioanala putem adopta un stil clasic, un tuns scurt, parul dat intr-o parte, ceva usor de spalat si aranjat. De asemenea, putem cauta niste produse de styling ce nu incarca parul.  Vezi si acest articol.
  2. Zona relationala aduce o tunsoare mai rebela, ceva asimetric sau cu parul ceva mai ridicat. Dat spre spate. De asemenea, zone diferite de marime. De la scurt la foarte mare. Fade-uri scurte, cu trecere brusca. Aici, produsele de styling pot fi de mare ajutor, de exemplu, pomada de par.
  3. Din punct de vedere al sanatatii, vom alege o tunsoare usor de intretinut, de spalat. De obicei, cele scurte sunt cele mai utile.

Surse in inspiratie pentru intrebarile: Cum sa-mi aleg frizura? Cum sa ma tund?

Cum sa-mi aleg frizura? Cum sa ma tund?

Cum sa-mi aleg frizura? Cum sa ma tund?

Asadar, incercati sa alegeti o frizura noua, fara prea mult efort depus. Puteti tine cont de aceste zone importante din viata de zi cu zi. Vom reveni pe aceasta tema, la un moment dat, cu un articol despre cum ne putem alege frizura in functie de personalitate. Pana atunci, toate cele bune! 🙂

 

Ti-a placut articolul? Nu uita sa-l sharuiesti.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd