Ce tehnici de hairstyling folosim?

Tehnica Point Cut:

Utilizată în cea mai mare parte a timpului (90%), această tehnică presupune o abordare non-lineară a tăierii părului, excepție făcând un singur caz. Pentru a conferi părului mișcare naturală, este necesară aplicarea tăierii în stil Point Cut. Prin toate aceste tehnici, tăierea devine mai naturală, evitând linia dreaptă. Testele au demonstrat că această abordare încetinește creșterea părului, în comparație cu tăierea dreaptă.

Tehnica Deep Point Cut:

Această metodă implică tăierea părului la un unghi de 90 de grade, penetrând adânc în șuvița de păr. Prin subțierea șuviței de păr folosind această tehnică, se obține un aspect mai ușor și mai natural. Este de ajutor în cazul părului care este greu de controlat, conferindu-i stabilitate și ușurință. Astfel, părul nu va mai fi greu și va avea un aspect mai natural, fiind subțiat spre vârfuri.

Tehnica Slice Cut:

Această tehnică este adesea folosită pentru părul de lungime medie sau lung, în cazul căruia se evită folosirea mașinii de tuns. Este preferată celor care doresc o tunsoare clasică, păstrând în același timp lungimea. De asemenea, este ideală pentru cei care își poartă părul pe frunte sau pe o parte.

Taietura pe Drept:

Majoritatea frizerilor folosesc exclusiv această tehnică, ceea ce considerăm a fi greșit. Deoarece nimic nu este static, totul este în mișcare, tăietura pe drept nu oferă părului acea mișcare naturală și creează linii vizibile. În schimb, o folosim doar pentru părul creț și rar pentru a-i conferi greutate.

O tunsoare bine făcută aduce beneficii vizibile încă de la început:

▪︎ Experimentați consultații personalizate cu stilisti specializați, gata să vă ajute să alegeți coafura perfect adaptată fizionomiei dvs.
▪︎ Cu tehnici avansate de tuns, părul va căpăta o formă perfectă fără a fi necesar să-l umeziți, economisind astfel timp și efort în fiecare dimineață.
▪︎ Această transformare nu numai că vă va oferi încredere în sine, dar vă va și face să vă simțiți apreciați de cei din jur.

Buton Personalizat

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd