5 modele de barba 2017-2018

5 modele de barba 2017-2018

Iata-ne intrati in sezonul rece si probabil va intrebati despre ce modele de barba se poarta in 2017-2018.

Avem urmatoarele propuneri, simple si nicidecum complicate, alaturi de cateva caracteristici si modalitati de intretinere:

  • Barba “Quattro Giorni”

    – barba lasata cateva zile crescuta, 4, 5 zile. Poate fi data cu crema de barba si nimic altceva. Pentru cei care se barbieresc o data pe saptamana.

modele de barba

  • Barba Scurta (cu contur)

    – barba lasata pana la 2 saptamani, atentie, trebuie sa-i faceti conturul, altfel o sa apara un aspect neingrijit. Conturul se face cu o masina de contur, la frizerie sau acasa.

modele de barba

  • Barba “Full Beard”

    – aici suntem deja barbosi, barba plina, mare, cu conturul facut saptamanal, firele de barba atent taiate, grija fata de forma de barba dorita. Forma rotunda, cu varf sau patratoasa, de asemenea, mustata poate fi rasucita in mai multe directii.  Aici, trebuie sa ne periem zilnic barba si sa folisim produse de barba: creme, uleiuri, lotiuni, sampoane . Masina de contur este un must. Sau mai usor si mai confortabil, orice frizerie pentru barbati.

modele de barba

  • Barba “Taietorului de Lemne”

    – acestea sunt barbi intr-adevar cu model, cu fire lungi ce necesita ingrijire din partea celui care o poarta. Satisfactia primita este pe masura efortului. Se aplica aceleasi reguli de la modelul de barba anterior.

modele de barba

  • Barba Lata

    – Si acesta este un model interesant, tocmai pentru ca are aceasta forma patratoasa. Daca vrei sa fii diferit, incerca acest model de barba. 🙂

modele de barba

 

In concluzie: aceste modele de barba sunt pur orientative, va invitam sa va lasati creativitatea in deplina libertate si credeti-ne pe cuvant, in materie de hairstyling nu exista granite. Apropo, daca tot am vorbit de sezonul rece, poate te-ar interesa si cateva propuneri de frizuri de toamna pentru barbati. Sunt cateva frizuri usor de realizat si de intretinut. Numai bine!

 

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd